CAPO (verčiant iš italų kalbos - bosas) pirmą kartą Lietuvoje pastebėtas 2014 metais, kai 3 partneriai Sicilietis, Portugalas ir Lietuvis susitiko pirmą kartą. Visi vedini to paties tikslo - atvežti į Lietuvą tikrą sicilietišką virtuvę ir pietietiškas tradicijas. Tikra pica, vynas ir ilgi pokalbiai su draugais jaukioje, bet šarmingoje aplinkoje - taip restoranas įsivaizduoja tobulą vakarą, ir tai bando perteikti svečiams.
Restorano patiekalai tai tik viena medalio pusė. Svetingumas - tai didžiausia vertybė.
Įsigijus šį pasiūlymą Jums priklausys itališka 3-jų patiekalų vakarienė.
Vakarienę dviem sudaro:
- Šaltas užkandis (pasirinktinai iš kelių variantų);
- Karštas patiekalas (pasirinktinai iš kelių variantų);
- Desertas (pasirinktinai iš kelių variantų).