Indija ir Tailandas nuo seno garsėja savo ilgamete tradicija kurti kulinarijos meną. Restoranas Blue Lotus atidarytas būtent tam, kad bent dalelę šio meno atsirastų ir Vilniuje. Jau daugiau nei penkeri metai virtuvės virtuozai iš Indijos ir Nepalo kuria aukščiausią maisto kokybę bei autentiškumą.
Svečiuojantis restorane verta paragauti vadinamųjų karių – daržovių, jūros gėrybių, panyro, avienos bei kitos mėgstamos mėsos troškinių, gardinamų gausybe prieskonių ir kokosų pienu. Dalis patiekalų kepama autentiškoje Tandyro krosnyje, kurioje minėtos gėrybės išlieka sultingos ir švelniai apskrudusios, malonaus dūmo kvapo! Šioje krosnyje gimsta legendiniai paplotėliai Nanai!
Restoranas Blue Lotus tai lašelis Indijos ir Tailando derinio Vilniaus senamiestyje, jaukus interjeras bei ryškaus skonio maistas!
Įsigijus šį pasiūlymą Jums priklausys karališka Tajų vakarienė 3-4 asmenims.
Vakarienės meniu:
- Traškios karališkos krevetės sojų-pipirų padaže;
- Ant grotelių kepta antiena tamarindų padaže;
- Vištiena „Gang" raudonojo kario padaže;
- Stikliniai lakštiniai „Thai Jay". Pupelių lakštiniai su vištiena, krevetėmis ir žemės riešutais.
Visi pagrindiniai patiekalai patiekiami su basmati ryžių porcija.
Prašome informuoti personalą apie pageidaujamą aštrumą:
- Tailando virtuvės patiekalai gali būti gaminami neaštriai (be aitriosios paprikos),, aštriai (1 čili), arba labai aštriai (2 čili).
- Indiški patiekalai, dėl prieskonių gausos (imbieras, česnakas ir kt) gali būti gaminami tik švelniai aštriai (be aitriosios paprikos), aštriai (1 čili) arba labai aštriai (2 čili).
Jei esate alergiškas maisto produktams, prieš užsisakydamas patiekalus, informuokite personalą!