„Monte Pacis" restoranas, įkurtas vienuolyno svečių namuose, kuriuos fundatorius K.Z.Pacas pastatė sau, savo svečiams ir keliautojams apsistoti.
Gastronominis barokas – taip vadinama restorano kuriama virtuvė, kurioje susipina istorija bei tradicijos, gamta bei sezoniškumas ir šiuolaikiškai aktuali dabartis. Tvarkinga Klasika pinasi su modernia Rytų ekspresija, dėl aukščiausios kokybės statuso konkuruoja atvežti ir vietiniai produktai. Ragaukite ir mėgaukitės spalvingais, gausiais skoniais, aromatais, produktais bei pateikimo įvairove praturtintais patiekalais.
„Monte Pacis" restorano šefas Raimundas Dambrauskas ir komanda pristato "Monte Pacis” restorano spektaklį – degustacines vakarienes, atspindinčias vieningos ir ugningos virtuvės komandos profesionalumą ir patirtis, modernias technologijas ir net Pažaislio istoriją. Patiekalai kuriami kasdien – naudojant tą, ką tuo metu restoranas turi geriausio – Pažaislio vienuolyne žaliuojančiame darže užaugintas daržoves, ūkininkų, žvejų ir medžiotojų laimikius, partnerių pristatomas užsienio produktų naujienas, įsiklausant į vienuolių ar istorikų prisiminimus, aktyviai sekant modernias gastronominio pasaulio naujienas. Į A la Carte meniu patenka ne tik visos virtuvės komandos, bet ir visos Monte Pacis komandos „palaiminti" patiekalai. Restorano šefas Raimundas Dambrauskas teigia drąsiai - degustaciniame meniu Jūs paragausite geriausia, ką šiandien restoranas turi. Besimainantys skoniai, aromatai, vaizdai lėkštėse, malonūs siurprizai neprailgs ir tikrai primins gerą spektaklį.
Įsigijus šį pasiūlymą, galėsite mėgautis 4-ių patiekalų degustacine vakariene.