APVALAUS STALO KLUBO restoranas – išskirtinių progų vieta Trakuose, kur visuomet siūlome pasimėgauti gurmė patiekalais. Restorano išskirtinumas yra autentiškų maisto ruošimo būdų kaip rauginimas, vytinimas, sūdymas ar kepimas krosnyje derinamas su šiuolaikinėmis kulinarijos technologijomis. Ieškodamas ypatingų skonių ir aromatų, naujų formų ir netikėtų derinių restoranas siekia, kad kiekvienas, apsilankęs restorane, patirtų atradimo džiaugsmą.
Dabartinį APVALAUS STALO KLUBO meniu sukūrė vieną „Michelin" žvaigždutę užsitarnavusio restorano „Indaco", esančio Italijos Iskijos saloje, šefas Pasquale Palamaro. Šio a la carte šerdis – naujai atrastos lietuviškos gėrybės šiuolaikinėje gastronomijoje, kurį vainikuoja konditerio Nello Iervolino desertai.
APVALAUS STALO KLUBO restoranas 2017-aisiais ir 2018-aisiais metais pateko į geriausių šalies restoranų 30-uką.
Įsigijus šį Jums priklausys degustacinė 7-ių patiekalų vakarienė. Yra galimybė rinktis vakarienę vienam arba dviem asmenims.
Vakarienės meniu:
- Šaltas užkandis nr1;
- Šaltas užkandis nr2;
- Karštas užkandis nr1;
- Karštas užkandis nr2;
- Atgaiva;
- Karštas patiekalas nr1;
- Karštas patiekalas nr2;
- Desertas.
* Negalioja gruodžio 31 dieną ir vasario 14 dieną ir kai restoranas užsakytas.
i**************@gmail.com
2020-09-16