Restoranas VATHAITAU gamina įvairius Tailando virtuvės įkvėptus patiekalus WOK keptuvėje. Restorano Šefas klientams nori suteikti malonumą patirti dar neragautus skonius, kuriuos atskleidžia švieži prieskoniai - galangalas, citrinžolė, kafir laimo lapai, čili, česnakas, imbieras, kalendra.
Restorano VATHAITAU moto - Gaminame Tau kaip Sau! Maistas visada šviežias, sveikas ir skanus! Restorano meniu rasite daug tradicinių Tajų patiekalų - Tom yum ir Tom Kha sriubas, Žaliosios papajos salotas, Žalią ir Raudoną karius ir Phad Thai makaronus.
Įsigijus šį pasiūlymą Jums priklausys azijietiška 3-jų patiekalų vakarienė DVIEM asmenims.
Vakarienės meniu:
Užkandis:
- Tajų kalmarai (1 porcija) - restorano firminis užkandis - traškūs, pagardinti česnaku, čili ir imbieru. Patiekiama su Srirachos padažu.
Pagrindinis patiekalas:
- Žalias karis (aštrus) - su vištiena arba tofu. Tai kokosų pieno troškinys su baklažanais, žaliosiomis pupelėmis ir juodaisiais Mu'er grybais. Patiekiamas su ryžiais.
- Višta Riešutauja - sultingi vištienos gabaliukai, apkepti wok keptuvėje su austrių padažu ir anakardžių riešutais, paprikomis, mini kukurūziukais, svogūnais. Patiekama su ryžiais.
Desertas:
- Bananai karamelėje (1 porcija) - bananai apkepti kokosinėje karamelėje ir patiekiami su vaniliniais ledais.
p********@gmail.com
2020-12-28