IMPERIAL – tai klasikinės virtuvės restoranas. Terminu gourmet pasakoma ne tik restorano klasė, bet ir atspindima pati esmė – jokių kompromisų prastam skoniui.
„Imperial" interjeras subtiliai prabangus, aptarnavimas nepriekaištingas, vynų korta atitiks net didžiausius lūkesčius, be to, restorane yra didžiausias Lietuvoje šampano pasirinkimas. Patiekalus ruošia tik aukščiausios klasės virtuvės meistrai. Restorano vertybės – geras skonis, saikas, solidumas ir ramybė.
Įsigijus šį pasiūlymą Jums priklausys prabangi 3-jų patiekalų vakarienė dviem asmenims.
Vakarienės meniu:
Užkandis kiekvienam pasirinktinai:
- elnienos tar-tar kapotų baravykų patale su kadagių uogomis ir čiobreliais, papuoštas putpelės kiaušiniu;
- griliuje kepta austrė su laukinio česnako padažu;
- avokado tar-tar su vasabi, margųjų rugštynių ir žirnelių daigais;
- natūralus ančių riebiųjų kepenėlių foie gras paštetas su figomis ir rabarbarais;
- baltųjų smidrų sriuba, pagardinta upėtakio ikrais, putpelės kiaušiniu ir migdolų puta;
- kreminė baravykų sriuba su skrudintais lazdyno riešutais, čiobreliais ir grybų kapučinu.
Pagrindinis patiekalas kiekvienam pasirinktinai:
- jūros šukutės, keptos saldžiosios grietinėlės svieste, ant salierų piurė pagalvėlės, su trumų griežinėliais;
- keptos ančių riebiosios kepenėlės foie gras ant sviestinės bandelės brioche su mostarda di frutta ir karamelizuotomis figomis;
- krosnyje kepta laukinio Patagonijos ešerio filė su raudonųjų apelsinų beurre blanc padažu;
- ėriuko rump kepsnys su voveraitėmis, gražgarstės putėsiais ir rozmarinų padažu.
Desertas kiekvienam pasirinktinai:
- gorgonzola sūrio ledai su Maldon druska bei trumų ir akacijų medumi;
- rabarbarų tortas su stracciatella di bufala sūriu ir rabarbarų ledais;
- mango siurprizas: migdolinis mango pyragaitis „Macaroon”, mango šerbetas, mango tar-tar.
Į gourmet klasės restoranus einama ne šiaip sau pavalgyti, o patirti kulinarinio nuotykio, pajusti malonumo, įvertinti virėjo talento, pasimėgauti išskirtiniais gėrimais.
p**********@gmail.com
2020-10-05