ŽUVINĖ – žuvies diena kasdien! Restoranas glaudžiai draugauja su Baltijos jūros regione žvejojančiais žvejais, ekologiniais Lietuvos žuvies ūkiais, sertifikuotais žuvies tiekėjais iš viso pasaulio, kad visada turėtų šviežios žuvies.
Restoranas siūlo susipažinti su nauju žuvienės skoniu!
Ir nebūtina vyktį į Prancūziją, ragauti dieviško skonio žuvienės Bouillabaisse, nes ją tiesiog tobulai gamina restoranas „Žuvinė"
Bouillabaisse, Marselio žuvienė – sodrus, kvapnus sultinys, verdamas iš šviežutėlių jūros žuvelių, paskaninamas stambių žuvų gabalėliais bei kitomis jūrų gėrybėmis. Pagrindinis kvapnusis sriubos pagardas yra šafranas. Autentiško patiekalo jūrų gėrybių kompozicijoje karaliauja ir mūsų Baltijos jūros sezoninė šviežia žuvis.
Marselio žuvienė patiekiama viename dideliame dubenyje, dalijant jos tobulą skonį 2-iem arba 4-iem asmenims ir ją užkąsti siūloma su ką tik iškeptais česnakiniais sūrio ir žolelių duonos skrebučiais.
Šiai žuvienei abejingų tikrai neliks!
k******@gmail.com
2020-08-05